Уједињена Србија > Вести > Позив за годишњу скупштину студентске добротворне организације Уједињене Србије

Позив за годишњу скупштину студентске добротворне организације Уједињене Србије

Поштовани,

Студентска добротворна организација Уједињена Србија је непрофитна, невладина и нестраначка организација потекла са Факултета безбедности Универзитета у Београду. Основана је у периоду када је проглашено нелегално, независно “Косово“ и када се код већине младих јавио рушилачки револт, код мале групе студената са факултета безбедности јавља се идеја да ураде нешто корисно и продуктивно. Уследиле су акције прикупљања помоћи у виду хране, одеће, лекова и новца, месечне посете српским манастирима и преосталом српском становништву у најугроженијим деловима на Косову и Метохији, као и пружање моралне подршке нашем народу на тим просторима.

Данас, после годину дана, са поносом можемо да кажемо да смо најмање десет пута били на Косову и Метохији, да смо сваки пут били све бројнији и да смо успели да заинтересујемо преко 400 младих људи. Такође, у току целе године максимално смо се трудили да алармирамо што домаћу што светску јавност путем разних медија, перформанса, изложби, презентација, трибина.

Тим поводом, да би смо Вам приказали наш целокупни рад од оснивања па све до последњег одласка на Косово и Метохију који ће бити приказан кроз презентацију, позивамо Вас на нашу прву годишњу скупштину која ће се одржати у недељу 22.02.2009. године у делегатској сали у општини Вождовац са почетком у 12:00 часова.

ujedinjenasrbija.rs