Уједињена Србија > Вести > Прослава Православне Нове године са децом Косова и Метохије

Прослава Православне Нове године са децом Косова и Метохије

Омладинска организација „Уједињена Србија“ успешно је реализовала пројекат „Слатки Караван“ који за циљ има поделу новогодишњих пакетића малишанима на Косову и Метохији. Пројекат се реализује седму годину за редом под покровитељством Канцеларије за Косово и Метохију а ове године прикупљено је и уручено више од 2000 поклона.
Поред осталих места, пакетићи су уручени малишанима у Белом Пољу, Гораждевцу, Доњој Гуштерици, Племетини, Кузмину, обданишту у Косовској Митровици, деци са сметњама у развоју такође у Косовској Митровици, обданишту у Звечану итд..
Користимо ову прилику да се захвалимо свим партнерима који су помогли да се ова манифестација организује и ове године. Хвала Волонтерима који су радили на паковању и подели пакетића до последњег атома снаге. Посебно истичемо важност подршке државних институција, медија на простору Косова и Метохије као и многим ланцима малопродајних објеката без чије подршке не бисмо могли да прикупимо велике количине слаткиша и сланиша за исто толико измамљених дечијих осмеха.
У нади да ће ова манифестација бити реализована и следеће године поздрав од СЛАТКОГ КАРАВАНА!

ujedinjenasrbija.rs