Уједињена Србија > Вести > ПРВИ ДАН РАДА ОПЕРАТИВНОГ ЦЕНТРА

ПРВИ ДАН РАДА ОПЕРАТИВНОГ ЦЕНТРА

Поштовани суграђани,

 У тренуцима када нас је задесила незапамћена елементарна непогода јединство и солидарност народа није изостало. Обавештавамо јавност и све релевантне институције да је омладинска организација Центар за Координацију „Уједињена Србија“, све своје расположиве капацитете ставила на располагање угроженима, Скупштини града, као и центру за социјални рад. Са задовољством можемо саопштити да се данас у наше просторије у улици Омладинских бригада 7 јавило више од 1000 волонтера. Успели смо да координирамо све младе који су изразили жељу да помогну.

Овом приликом захваљујемо се члановима оперативног центра који координирају активности око прикупљања хуманитарне помоћи. Хвала људима који су својим аутомобилима превозили помоћ од места прикупљања до сабирног центра. Хвала маркетима „IDEA“, „DELEZA“, „MAXI“, „DUĆANI VIŠNJICA“, „SLATKE KUĆE“, „TEMPO“, који су нам обезбедили пунктове за прикупљање помоћи. Хвала такси службама који су превозили прикупљену помоћ „BEO TAXI“, „PINK TAXI“ . Хвала свим волонтерима који су својом организованошћу и ентузијазмом показали како можемо бити ефикасни у овако критичним тренуцима. Хвала комшијама и пријатељима који су помогли акцију новчаним донацијама. Хвала људима добре  воље који су донирали помоћ.

Још једном апелујемо на све младе људе који желе да се прикључе и волонтирају, могу то да ураде тако што ће доћи до нашег простора на Новом Београду или јавити се Невени на 064 404 21 04.

Од срца хвала!

НАШ ЦИЉ ЈЕ ДА У НАРЕДНИМ ДАНИМА ПРИКУПИМО ТРИ ШЛЕПЕРА РАЗЛИЧИТЕ ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ КОЈА ЋЕ БИТИ ИСПОРУЧЕНА СУНАРОДНИЦИМА У ЗАПАДНОМ ДЕЛУ СРБИЈЕ!

ujedinjenasrbija.rs