Уједињена Србија > Вести > Састанак Уједињене Србије

Састанак Уједињене Србије

Поводом одлуке декана проф. др. Владимира Цветковића да одобри окупљање чланова ове организације сваког четвртка од 18 до 20 часова на Факултету безбедности Универзитета у Београду.

Са радошћу поздрављамо ову одлуку нашег декана који је више пута изашао у сусрет помажући рад ове студентске организације и преносимо у целости како одлуку тако и закључке са састанка одржаног 19.03.2009. године на горе поменутом факултету.

Декановом одлуком под редним бројем 164/1 чланови студентске организације Уједињена Србија од 19.03.2009. године ради потребе планирања, предлагања, руковођења и унапређења ове организације, а у циљу помоћи и подршке омладини факултета безбедности и шире, започеће одржавање скупа који ће се одвијати сваког четвртка на Факултету безбедности Универзитета у Београду, ул. Господара Вучића 50 и одржавати разне радионице едукативног карактера, у периоду од 18 до 20 часова.
Овом приликом се захваљујемо декану.

Теме и расправе састанка на којем је присуствовало више од 40 чланова су биле:

1. Упознавање са радом организације
2. Покретање радионица за средњошколце
3. Избор председника управног одбора
4. Расподела активности
5. Будуће акције
6. Као и избор благајника Инес Пацић

Целокупна атмосфера састанка одвијала се у православном духу и са пуно прогресивних и добрих предлога који ће бити разматрани у неком од наших будућих дружења.

ujedinjenasrbija.rs