Уједињена Србија > Вести > СЛАТКИ КАРАВАН 2022

СЛАТКИ КАРАВАН 2022

„СЛАТКИ КАРАВАН 2022“

Новогодишња акција за малишане на Косову и Метохији

 Драги пријатељи,

Омладинска организација  Центар за координацију „Уједињена Србија“  „ЦЕКУС“ је непрофитна, нестраначка, хуманитарна организација из Београда потекла са Универзитета у Београду 2008. године.

Током 14 година успешног рада организовали смо велики број семинара, тренинга, летњих кампова, хуманитарних догађаја и радионица едукативног и спортско-рекреативног карактера за више хиљада студената и средњошколаца.

Наши најпопуларнији пројекти су: „Косово и Метохија је душа Србије“, „Форум младих лидера“, „Млада Дружина“, „Омладински форум Власина“, „Знањем до победе“, „Најлепше српске речи се пишу ћирилицом“,  и многи други.

„Слатки караван“ има дугу традицију  у чему нам помажу пре свега наши суграђани, хумани људи, али и организације, компаније и државне институције. У хуманитарном раду, предуслов је поверење које смо дуго градили са свим учесницима у овој акцији и изнова оправдавали.

Пројекат  „Слатки Караван“ реализује се по благослову манастира Хиландара уз покровитељство Канцеларије за Косово и Метохију  Владе Републике Србије.

Молимо Вас да подржите наше   активности   тако   што   ћете   донирати слаткише, играчке, школски прибор и сланише како би наши волонтери успели да спакују што већи број поклона. Прикупљена помоћ биће лично дистрибуирана  малишанима на Косову и Метохији за Божићне и новогодишње празнике.

Напомињемо да хуманитарна акција СЛАТКИ КАРАВАН траје од 10 Новембра 2021 до 25 децембра 2021. године

Апелујемо на наше суграђане и уопште људе добре воље као и друштвено одговорне компаније да се укључе у акцију тако што ће донирати слаткише, намирнице, гардеробу, или новчана средства са којима ћемо купити кућне апарате за угрожене породице.

Новчана средства можете уплатити на жиро рачун удружења 105-51143-54 АИК банка АД. Ниш са назнаком за хуманитарну акцију Слатки караван. (Удружење ЦЕКУС, ул. Омладинских бригада 7, 11070 Нови Београд)

Више информација о овој манифестацији можете видети на сајту www.ujedinjenasrbija.rs

инстаграм профил @slatkikaravan  на

ФБ страници Слатки караван https://web.facebook.com/slatkikaravan https://www.youtube.com/channel/UCTz6doNPM-VXjqiyzTuyvdg/featured или нам можете писати путем мејла на info@ujedinjenasrbija.rs , popovicvalentino@gmail.com такође нас можете контактирати путем телефона Душан 0640021029 , Александар 064/2797098 Милица 0692007473

 С поштовањем, Заменик председника

Душан Петковић

0640021029

У Београду, 05. 11. 2021. године

ujedinjenasrbija.rs