Уједињена Србија > Вести > СЛATKИ КАRAVAN 2023

СЛATKИ КАRAVAN 2023

„СЛАТКИ КАРАВАН 2023

Драги наши караванци,  током 15 година успешног рада заједно смо организовали велики број семинара, тренинга, летњих кампова, хуманитарних догађаја и радионица едукативног, еколошког и спортско-рекреативног карактера за више хиљада младих.

Многи од вас били су део наших пројеката као што су: „Косово и Метохија је душа Србије“, „Форум младих лидера“, „Млада Дружина“, „Форум Власина“, „Знањем до победе“, „Најлепше српске речи се пишу ћирилицом“, „Буди херој новог доба“, „Снага младих лидера“, „Помоћ социјално угроженим породицама“ и многи други.

Као што знате, пројекат „Слатки Караван“ има дугогодишњу успешну традицију! Наши најбројнији донатори су људи добре воље који  препознају хуману иницијативу за помоћ  угроженим људима.

Прикупљена помоћ биће лично уручена малишанима на Косову и Метохији за Божићне и новогодишње празнике.

Ове године поред многих градова из Србије и Републике Српске прикључили су нам се млади из Франкфурта, Беча, Љубљане, Цириха, и других европских градова.

Драги караванци како би успешно реализовали ову акцију, молимо Вас да подржите акцију   тако   што   ћете   донирати слаткише, сланише, играчаке, школски прибор, новчана средства.

 Посебно вас молимо да запратите инстаграм и ФБ профил и да објаву делите на друштвеним мрежама. Знате да је јако важно да објаву види што већи број младих из Србије и иностранства!

Напомињемо да хуманитарна акција СЛАТКИ КАРАВАН траје до 10. Јануара 2023. године

Новчана средства се могу уплатити на рачун удружења 105-51143-54 АИК банка. са назнаком за хуманитарну акцију Слатки караван и PayPal @slatkikaravan

Више информација о овој манифестацији можете видети на сајту: www.ujedinjenasrbija.rs као и на нашим друштвеним мрежама. Можете нам писати путем мејла info@ujedinjenasrbija.rs или нас можете контактирати путем телефона.

Драги караванци желимо вам здраву и успешну предстојећу 2023. Годину и хвала што подржавате наше пројекте!

Координатор пројекта!

 Душан Петковић

064/00-21-029

У Београду, 02. 12. 2022. године

ujedinjenasrbija.rs