Уједињена Србија > Вести > СМЕРНИЦЕ ЗА УЧЕСНИКЕ НА СЕМИНАРУ „Лепа реч – гвоздена врата отвара“ 2013.

СМЕРНИЦЕ ЗА УЧЕСНИКЕ НА СЕМИНАРУ „Лепа реч – гвоздена врата отвара“ 2013.

Драги пријатељи,

У наставку можете видети смернице за учеснике на семинару „Лепа реч – гвоздена врата отвара“ 2013. године, који ће се одржати у периоду од 15. до 18. јула, у Пријепољу у конацима манастира Милешева.

Још једном честитамо свим победницима, а свима вама који сте слали своје радове а нисте прошли, захваљујемо на труду и желимо више среће други пут.

СМЕРНИЦЕ:

- Сви учесници семинара су обавезни да потврде свој долазак до среде 10. јула 2013. године поруком (смс) на бројеве телефона 060 570 00 77 и 066 521 18 25
- Свим учесницима и волонтерима обезбеђен је смештај и храна током боравка на семинару у конацима манастира Милешева.
- Учесници су у обавези да са собом имају ђачку књижицу или индекс.
- Такође, обавезно понети документ са сликом, здравствену књижицу.
- Сви малолетни учесници семинара су обавезни да са собом имају сагласност родитеља оверену у суду или општини.
- Сви учесници су обавезни да плате партиципацију у износу од 700 динара (на самом семинару).
- Препоручујемо и пожељно је да учесници семинара са собом понесу фото апарате, преносиве рачунаре, флеш меморије и остала техничка помагала која ће допринети да се забележи сваки тренутак дешавања и дружења. Такође, са собом неопходно понети свеску и хемијску оловку.
- Када је гардероба у питању, молимо, да због врсте смештаја, учеснице понесу дугачке сукње или до колена и мајице са рукавима, а учесници дугачке панталоне или фармерке.
- Са собом обавезно понети: прибор за личну хигијену, папуче, патике, тренерку, памучне мајце, чарапе.
- Позивамо све учеснике да понесу брошуре, слике, фотографије места у ком живе као и да науче историјат и карактеристичности својих места како би били у могућности да се представе другим учесницима на семинару.
- Препоручујемо да учесници семинара контактирају и информишу своју школу, туристичку организацију или општину да ће боравити на семинару под називом „Лепа реч – гвоздена врата отвара“.
- Учесници ће имати прилику да се упознају, друже и науче многе занимљивости боравећи у конацима величанствене Милешеве, историјском и културном наслеђу наше земље.

Детаљнији план путовања биће накнадно објављен.

ujedinjenasrbija.rs