Уједињена Србија > Вести > ДА ЛИ СТЕ НОРМАЛНИ?

ДА ЛИ СТЕ НОРМАЛНИ?

Поводом ситуације која је потресла јавност и због које су чланови нашег Удружења огорчени а у вези крађе назива нашег Удружења укратко износимо следеће саопштење.

Прво морамо истаћи да никада нисмо учествовали у страначким активностима, али како сада стоје ствари изгледа да ћемо морати

Друго да ли коалиција окупљена око Драгана Ђиласа уопште зна шта је Уједињена Србија као идеологија?

Треће да ли сте свесни да на најгори и најодвратнији начин каљате име Уједињена Србија?

Четврто нашем удружењу већ су нанете одређене ненадокнадиве последице у сфери јавног рада и заступања одређених ставова и идеја која представљају продукт рада младих људи.

Пето, да ли сте свесни да је огроман број младих људи њих око 15 хиљда који су до сада кроз различите активности директно учествовали и долазили у контакт са члановима Удружењем а који  су изреволтирани вашим потезом ?

Господине Ђилас током Вашег мандата као градоначелник Београда, лично сам слао дописе на ваш кабинет да подржите неке од наших пројеката који су били усмерени у правцу  подршке младима  да пре свега остану да живе у Србији кроз програме подршке младима да постану проактивни иницијатори позитивних промена и иновативних идеја у заједници, не само у граду већ и на националном плану.  Ваш одговор а камоли подршку никада нисмо добили. Чему би онда млади данас требали да се надају ако недај Боже таква коалиција буде у прилици да води омладинску политику са позиције Власти?

Верујем да вам је добро познато јер сте готово свакодневно добијали наше позиве да се укључите  и подржите активности Уједињене Србије. Никада се нисте одазвали нашим позивима и сада сте још на најгрубљи начин одлучили да отмете име које вам не доликује.  Срам вас било!

Објасните нам Драгане Ђилас, обзиром да  сте упознати са радом нашег Удружења, како је могуће да сте баш ви назвали коалицију Уједињена Србија? Дакле овде је реч о намерној и безобзирној отимачини свега што је здраво и  неукаљано а представља стуб развоја српског друштва и то све зарад стицања капитала и ваших личних користи. Срам вас било!

Председник Удружења

Валентино Поповић

 

ujedinjenasrbija.rs