Уједињена Србија > Вести > ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ФОРУМ ВЛАСИНА 2016!

ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ФОРУМ ВЛАСИНА 2016!

ОВОГ ЛЕТА 1000 МЛАДИХ НА ВЛАСИНСКОМ ЈЕЗЕРУ 

НАЈВЕЋИ ФОРУМ У ПРИРОДНОМ ОКРУЖЕЊУ

Форум „Власина 2016“

                             ОД 24-31 ЈУЛА

На иницијативу неколико десетина омладинских и студентских организација, а под покровитељством Министарства омладине и спорта и Министарства просвете науке и технолошког развоја организује се до сада највећи форум у природном окружењу. Око 1000 младих из читаве Србије, Републике Српске, Русије, региона и неколико еропских земаља имаће прилику да размењују своја искуства, идеје и пројекте из области развоја омладинске политике. Камп се организује на Власинском језеру у периоду од 24-31 јула. Пријаве су отворене на сајту www.forumvlasina.rs најкасиније до 20 јула. 2016. године.

Форум Власина има пре свега едукативни циљ, а потом и друштвени. Као едукативни циљ реч је о мотивацији младих за преузимање активне улоге у развоју локалне заједнице, подстицање предузетничког духа, креативности као и употребу практичних вештина у свакодневном животу и раду. Поред тога, изузетно је важна међусобна комуникација учесника и њихова могућност сналажења у групним активностима. Социјализација је веома битан друштвени чинилац и за њихове даље пословне успехе и сарадњу, млади амбициозни људи ће имати прилику да на овом Форуму буду у директном контакту  са признатим и познатим стручњацима из Србије и региона.

Форум је осмишљен као образовни камп који је тематски подељен по модулима, у оквиру којих учесници похађају различита предавања и интерактивне радионице, као што су знања у области медија, иновација, локалног активизма, предузентништва, управљања пројектима, финансија, уметности, спорта, као и из екологије и одрживог развоја.

Догађај се реализује на Власинском језеру у периоду од 24. до 31. јула.  Више информација можете добити позивом на број телефона наше канцеларије 011/4118477 или видети на ФБ страници https://www.facebook.com/omladinskiforumvlasina/?fref=ts

Промо спот Форум Власина 2016!

https://www.youtube.com/watch?v=XExkzfbsYbo

Пријави се преко линка http://www.forumvlasina.rs/signin/user

ПРОНАЂИ СВОЈ ШАТОР УСПЕХА И ДОБРО СЕ ЗАБАВИ!

ujedinjenasrbija.rs