Уједињена Србија > Вести > ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ „СНАГА МЛАДИХ ЛИДЕРА“

ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ „СНАГА МЛАДИХ ЛИДЕРА“

Поштовани,

У име омладинске организације „Уједињена Србија“, центра за координацију и Канцеларије за младе општине Сурдулица, част нам је да Вас позовемо на прву конференцију „СНАГА МЛАДИХ ЛИДЕРА“.

Конференција се одржава под покровитељством Канцеларије за Косово и Метохију, а има за циљ да окупи представинике омладинских, студентских и организација које се баве младима.

Конференција ће бити одржана у Београду, у конгресној сали Привредне коморе Београда, 16. и 17. априла 2015. године са почетком у 12 часова под називом:

 

ПРОМЕНЕ КОЈЕ СА СОБОМ ДОНОСЕ МЛАДИ“ –

ПРОБЛЕМИ ИЛИ ШАНСА СА КОЈИМА СЕ СУОЧАВАЈУ МЛАДИ У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ?

 

Предвиђено је да се у оквиру конференције организују три панел-дискусије на теме:

1.  Млади као покретачка снага за развој посрнуле привреде

2.  Имплементација нове националне стратегије за младе 2015–2025. године

3.  Нова стратегијска платформа за промоцију активизма и омладинских пројеката

Као организатори прве конференције под називом СНАГА МЛАДИХ ЛИДЕРА желимо да подстакнемо учешће и сарадњу између релевантних фактора, државних институција, представника омладинских организација и понудимо учесницима конференције интерактивну платформу помоћу које ће моћи дискутовати, предлагати и ширити своје идеје.

Позивамо представнике удружења на корисно дводневно дружење уз опуштену атмосферу, приредили смо Вам занимљив садржај у српској престоници.

Избор је на Вама!

*Напомена: број учесника на конференцији је ограничен, стога Вас молим да најкасније до 13. априла попуните образац како бисте могли да осигурате своје место.

*Трошкове смештаја, исхране, дочека и конференцијског материјала покрива организатор.

*Трошкове транспорта из места поласка до Београда и назад покривају учесници конференције.

За више информација у вези учешћа на конференцији можете контактирати Милицу Стојановић на 061/685-34-55 Марка 060- 753 94-86 или 011/411-84-77

 

ujedinjenasrbija.rs