Уједињена Србија > Вести > „СЛАТКИ КАРАВАН – 2017“

„СЛАТКИ КАРАВАН – 2017“

Драги пријатељи,  на крају смо 2016-те године али на почетку још једне традиционално успешне манифестације која траје пуних девет година.

Слатки караван је пројекат који поред своје хуманитарне мисије има за циљ да младе људе широм Србије и Републике Српске мотивише  за активизам у локалној заједници Почели смо давне 2008 године, када смо уз подршку Факултета безбедности уручили први контигент од 50 пакетића. Прошле године смо уручили око 2500 новогодишњих пакетића  а ове године циљ је да се прикупи око 3000 поклона за малишане на Косову и Метохији. Акцији се сваке године прикључи велики број државних, образовних и приватних институција, али покретачку енергију чине млади студенти и средњошколци из многих градова и места широм Србије и Републике Српске.

Користимо прилику да се захвалимо свим људима добре воље који су нас подржавали свих ових година, а специјално се захваљујемо нашим волонтерима и координаторима како на овом пројекту тако и на осталим пројектима које реализује „Уједињена Србија“!

План активности на пројекту износимо у ставкама;

  • Акција траје од 15 децембра до 15 јанура
  • Свако ко буде желео да се на било који начин прикључи акцији имаће нашу подршку
  • Акцији се могу прикључити људи из свих крајева Србије и Републике Српске
  • Прикупљање слаткиша можете организовати у својој школи, у згради, заједно са пријатељима, на тренингу у оквиру колектива у компанији, у цркви, на утакмицама.
  • Прикупљање пакетића такође можете организовати у сарадњи са маркетима, трговинама или велепродајним ланцима ма где да живите.
  • Уколико сматрате да ће медијска промоција помоћи лакшој и бржој промоцији, можете неколико инфорација о акцији проследити локалним медијима.
  • Уколико имате познанства у општини, културном центру, или другим институцијама можете их информисати и позвати да подрже акцију.
  • Када прикупите одређену количину слаткиша можете контактирати нашег координатора да се договорите око транспорта, паковања, расподеле пакетића и слчно.
  • Уколико су вам потребни контакти, више информација о пројекту или формална подршка можете контактирати нашу канцеларију
  • Ако се одлучите да лично кренете са нама и учествујете у поддели новогодишњих пакетића такође можете контактирати нашу канцеларију.
Координатор пројекта Александар 064-279-70-98
Контакт канцеларија, 064-12-05-421
План пута 
Полазак 12 јануара у 22 часа испред канцеларије „Уједињене Србије“ улица Омладинских бригада 7, Нови Београд
Посета манастиру  Грачаница, подела пакетића у Косовском поморављу, ноћење у Зубином потоку  и дочек Нове године у Косовској Митровици.
Пријаве трају до 5 јануара 2017-те године путем телефона 064-12-05-421
Број места је ограничен!
ТРАЖИМО 100 КООРДИНАТОРА!
КОЈИ ЋЕ ПРИКУПИТИ 30 ПАКЕТИЋА И НА ТАЈ НАЧИН ДОПРИНЕТИ ПОДЕЛУ 3000 ПАКЕТИЋА ЗА МАЛИШАНЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ.
У име свих малишана са Косова и Метохије најлепше хвала!
Координатори ће имати прилику да бесплатно присуствују викенд семинару на Копаонику у марту 2017 -те године.
ujedinjenasrbija.rs